Kanë filluar punimet për ndërtimin e Impiantit

Në këtë ditë të bukur dhe me diell, po ju përcjellim një lajm të jashtëzakonshëm.

Kanë filluar punimet për ndërtimin e Impiantit të Trajtimit të Ujërave të Ndotura.

Comments for this post are closed.