Falenderime për Qeverinë e Kosovës dhe Ministrin Lluka

Pas zotimit të ministrit Valdrin Lluka për shtyrjen përpara të çështjes se gypave, është aprovuar projekti “Ndrrimi i gypave të Azbest – Cimentos” për K.R.U Gjakova.

Ne si kompani duam ta falenderojmë Qeverinë e Kosovës si dhe Ministrin Valdrin Lluka, për mbështetjen e dhënë për këtë qështje shumë të rëndësishme dhe shpresojmë edhe për bashkëpunime tjera në të ardhmen.

Vlera e projektit është: 5.572.734,10 €

Me respekt Kryeshefi Ekzekutiv, z.Ismet Ahmeti, K.R.U Gjakova.

Comments for this post are closed.