Investim i përbashkët nga KRU “Gjakova” dhe komuna e Rahovecit

Investim i përbashkët nga KRU “Gjakova” dhe komuna e Rahovecit.
Në rrugën “Xhelal Hajda-Toni”, po bëhet shtrimi i gypit të ri fi 90.
KRU “Gjakova” Sh.A.
02.04.2021.
Comments for this post are closed.