Intervista e Kryeshefit Ekzekutiv të “KRU Gjakova” z.Hasan Krasniqi

Intervista e Kryeshefit Ekzekutiv të “KRU Gjakova” z.Hasan Krasniqi, rreth sfidave dhe të arriturave të kompanisë që na përcollën gjatë vitit 2022!
Faleminderit televisionit “Syri Vision” për bashkëpunimin e vazhueshëm!

Linku:

Comments for this post are closed.