Intervenime u bënë edhe në fshatin Molliq të Gjakovës

Ekipet tona nga të gjitha njësit punuese të KRU “Gjakova” që nga orët e mëngjesit janë mobilizuar në teren për të intervenuar aty ku paraqitet nevoja.
Sot njësia e Lumbardhit, në një kohë rekord eleminuan defektin në fshatin Fortes.
Intervenime u bënë edhe në fshatin Molliq të Gjakovës, ku njësia e Rekës së Keqe, intervenoi në rregullimin e pusetës së ujëmatësve kryesor të fshatit.
Ekipet tona nuk kanë të ndalur, për të ofruar në kohën dhe vendin e duhur, shërbimet që ju nevojiten konsumatorëve tanë!
KRU “Gjakova” Sh.A.
10.05.2021.
Comments for this post are closed.