Fshatrat Brovinë dhe Molliq nga sot do të furnizohen me ujë të pijës

Sot Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit "Gjakova" sh.a, ju shtuan dhe dy fshatra me furnizim me ujë të pijes bëhet fjalë për fshatrat Brovinë dhe Molliq, të cilat i bashkohen projektit madhështorë ku për herë të parë sjellim ujin e pijes tek Banorët e Rekës së Keqe dhe Lugut të Çarragojes.

Afërsisht 20 mijë banorë të Rekës së Keqe tashmë janë kyçur në rrjetin tonë të ujësjellësit duke u furnizuar 24/7 me nivelin më të lartë cilësorë të ujit që rrjedh nga Bjeshkët e Babaj të Bokës.

Kompania KRU "Gjakova" në krye me Kryeshefin Ekzekutiv z. Ismet Ahmeti, falenderon të gjithë banorët e kësaj zone për bashkëpunimin e treguar gjatë kësaj kohe.

Kjo nuk është e tëra nga KRU "Gjakova", projektet madhore dhe furnizimi i banorëve me ujë të pijes janë prioritet kryesorë i kompanisë në përmbushjen e rolit prodhues duke rritur ç'do ditë e më shumë fushë veprimtarinë në furnizim me ujë të pijes.

Comments for this post are closed.