Filloi asfaltimi i rrugës tek rezervoari në Batush

Filloi asfaltimi i rrugës tek rezervoari në Batush.
Në fshatin Batush të Gjakovës aty ku edhe ndodhet Objekti Administrativ i KRU “Gjakova”, filluan punimet për asfaltimin e rrugës nga rruga kryesore deri tek rezervuari dhe Objekti Administrativ.
Gjatësija e rrugës përfshin 900m.
Realizimi i këtij projekti infrastrukturor është mëse i mirëseardhur për konsuamtorët e kësaj zone të cilët do të kenë një qasje më të lehtë në marrjen e shërbimeve nga Objekti Administrativ i KRU “Gjakova”.
Ky projekt po realizohet në bashkëpunim me Komunën e Gjakovës, vlera totale e projektit është 47 981,00 euro.
Punimet pritet të përfundojnë në 30 ditë pune sipas planit dinamik.
KRU “Gjakova”
12.09.2021.
Comments for this post are closed.