Faturimi Mobil

Faturimi mobil. 

Të nderuar konsumator ju njoftojmë se nga data 01.02.2024, kemi filluar me faturimin mobile me të cilin faturat ju dorëzohen në vend konsumatorëve. 

Me faturimin dixhital,  faturimi në teren nga lexuesit e KRU “Gjakova” do të jetë në kohë reale po ashtu dhe saktësia e leximit. Gjithashtu ju njoftojmë se  ka ndryshuar dhe forma e faturës duke mare parasysh politikat mjedisore, ekonomike dhe përshtatjen për konsumatorin. 

Me dixhitalizimin e faturimit po synojmë gjithnjë e më shumë në rritjen e cilësisë së shërbimeve ndaj konsumatorëve. 

 

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.