Faleminderit Blerina Radonqi

Kur njerëzit si Blerina Radonqi largohen duke lënë pas falenderime.

Sot Blerina Radoniqi e cila punon që 6 Vite në KRU Gjakova, me vetë dëshirë shkëput marrëdhënjen e punës me KRU Gjakova.

Më poshtë gjeni letër falenderimin që Blerina ja adresoi Kryeshefit të KRU Gjakova z.Ismet Ahmeti, i cili u shpreh shumë i kënaqur që një punëtore e zellshme si Blerina largohet me plot falenderime.
Kryeshefi nuk u shpreh shumë i lumtur që punëtorë meritor si Blerina të na largohen nga Kompania, por i uroj asaj suksese në jetë dhe punë.

Pak biografi nga punëtorja Blerina Radoniqi.

Blerina u lind dhe u rrit në Gjakovë ku dhe kreu shkollën fillore dhe të mesme. Studimet universitare dhe pas universitare i përfundoi në Prishtinë - dega Inxhinieri e Mjedisit.

Në KRU Gjakova u punësua në vitin 2013.
Fillimisht punoi si Ekologe, pastaj ishte Shefe e Stacionit të Filtrimit, pastaj Shefe e Digës dhe Liqenit, pastaj si Zëdhënëse dhe vitet e fundit punoi si Menaxhere e Zyrës për Marrëdhënie me Konsumatorë.

Blerina njihet në Kompani si grua e thjeshtë dhe shumë Punëtore.
Punët dhe detyrat e saj i ka kryer gjithmonë me shumë përgjegjësi.

Menaxhmenti dhe gjithë kolegiumi duke ndarë fjalët më të mira për të, sot përshëndeten duke i uruar jetë të mbarë dhe gjithmonë suksese në secilën detyrë që merr përsipër.

Comments for this post are closed.