Eleminohet defekti ne Xërxë

Eleminohet defekti ne Xërxë, faleminderit ekipes së KRU “Gjakova”, për perkushtimin e treguar në sanimin rekord të defektit si dhe faleminderit konsumatorëve për durimin dhe mirëkuptimin e tyre!

Comments for this post are closed.