Elememinohet defekti ne gypin kryesor fi 1100

Elememinohet defekti ne gypin kryesor fi 1100.
Pas një pune maratone nga ekipa e KRU “Gjakova” e cila ka punuar gjatë gjithë natës, sot në orën 06:00 të mëngjesit, kemi arritur që ta sanojmë defektin dhe furnizimi me ujë është rikthyer për të gjithë konsumatorët!
Falenderime të panumërta për ekipet teknike të ujësjellësit KRU “Gjakova” të cilët janë në shërbim të qytetarëve 24 h pa ndërprerë.
Faleminderit dhe konsumatorëve për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin e treguar!
KRU “Gjakova” sh.a.
10.06.2021.
Comments for this post are closed.