Ekipi profesional i Inxhinjerëve në hartimin e një tjetër projekti të madh

Ekipi profesional i Inxhinjerëve në hartimin e një tjetër projekti të madh!
KRU “Gjakova” vazhdon përkushtimin në realizmin e vizionit të saj, zgjerimin e rrjetit të ujësjellësit si dhe shërbime cilësore!
Comments for this post are closed.