Dezinfektimi po bëhet në të gjitha njësit, Gjakovë, Prizren, Rahovec si dhe Stacioni i Filtrimit!

Në këto momente, ekipet e KRU “Gjakova” të angazhuar në pastrimin dhe dezinfektimin e ambienteve punuese të kompanisë.
Dezinfektimi po bëhet në të gjitha njësit, Gjakovë, Prizren, Rahovec si dhe Stacioni i Filtrimit!
Comments for this post are closed.