Defekt në rrugën “Skënderbeu”-Gjakovë

Defekt në rrugën “Skënderbeu”-Gjakovë.
Të nderuar konsumator,
ju njoftojmë se gjatë punimeve në zgjerimin e rrugës “Skënderbeu”, operatori ekonomik kontraktuar nga Komuna e Gjakovës, ka dëmtuar gypin e furnizimit me ujë të pijes, fi 300.
Si pasojë e këtij dëmtimi, jemi të detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë, për banorët e rrugëve “Skënderbeu” si dhe “Besim Bishtazhini”.
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit për ta rikthyer sa më shpejtë furnizimin me ujë.
KRU “Gjakova” sh.a.
29.11.2021
.
Comments for this post are closed.