Defekt në Fortes dhe Celinë

Defekt
Për shkak të defektit i cili ka ndodhur në orët e vona të mbrëmjes në gypin fi 400 i cili ndodhet në mes të fshatit Fortes dhe Celinë, jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë nga ora 08:00 deri në riparim të defektit nga ekipa teknike e kompanisë KRU “Gjakova”.
Fshatrat që do të mbesin pa furnizim me ujë të pijes janë ; Fortes, Celin, Krushë, Nagavc, Hoqë e Vogël, Piranë, Qëndres, Bregdri, Krajk, Zym!
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit, janë duke u ndërmarrur të gjitha masat që sa më shpejtë ta rikthejmë furnizimin me ujë.
Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova”SH.A.
03.03.2021
Comments for this post are closed.