Defekt

Defekt.
Ndërprerje e furnizimit me ujë në Njësin e Rekës së Keqe.
Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se ka ndodhur një defekt në zonën e Rekës së Keqe, dëmtime ka pësuar gypi kryesor furnizues Ø 315, i cili ndodhet në mes të fshatit Molliq dhe Nivokaz, për shkak të punimeve jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë .
Fshatrat që do të mbesin përkohësisht pa ujë janë; Molliq, Nivokaz, Brovinë, Ponoshec, Popoc, Morinë, Shishman, Duzhnje, Babaj Bokës, Korenic, Devë, Guskë, Vogovë.
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit duke ndërmarrur të gjitha masat që sa më shpejtë ta rikthejmë furnizimin me ujë.
Kërkojmë mirëkuptimin e konsumatorëve të zonës!
KRU “Gjakova” sh.a.   14.03.2022.
Comments for this post are closed.