Defekt

Defekt.
Të nderuar konsumator ju njoftojmë se, gjatë intervenimit nga firma private ETG, në vendosjen e largëpërquesve, është dëmtuar gypi fi 350 në fshatin Zhdrellë.
Si pasojë e këtij defekti është ndërprerë furnizimi me ujë për fshatrat; Zhdrellë, Bec, Vraniq, Doblibarë, Berdosanë, Rezinë dhe Meqe.
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin sa më të shpejtë të këtij defekti.
Ju falenderojmë për mirëkuptim!
KRU “Gjakova” SH.A.
11.11.2021.
Comments for this post are closed.