Defekt

Defekt.
Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se kemi defekt në gypin fi 150 në Ujzë.
Për arsye të punimeve në lokalizimin dhe sanimin e defektit, jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë për fshatrat; Muhader dhe Pnish!
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit duke ndërmarrur të gjitha masat që sa më shpejtë ta rikthejmë furnizimin me ujë.
Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
K.R.U.”Gjakova” Sh.A.
17.10.2021.

May be an image of outdoors

Comments for this post are closed.