Defekt

Defekt.
Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se kemi defekt në gypin kryesor fi 200 në njësin e Rahovecit!
Për arsye të punimeve në lokalizimin dhe sanimin e defektit, mbesin pa furnizim me ujë të pijes një pjesë e qytetit të Rahovecit dhe fshati Brestovc.
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit duke ndërmarrë të gjitha masat e duhura, që të rikthejnë sa më parë furnizimin me ujë.
Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
K.R.U.”Gjakova” SH.A.
12.03.2021.
Comments for this post are closed.