Bllokimet në rrjetin e kanalizimit

Ekipet e mirëmbajtjes së KRU “Gjakova”, njësia e ujërave të ndotura është gjithmonë në teren, në ndihmë të konsumatorëve në debllokim të kanalizimit.
Mirëmbajtja e rrjetit të kanalizimit si pastrimi i pusetave, zhbllokimi i kanalizimeve, është një punë sfiduese ku me hedhjen e mbeturinave të ndryshme ky proces po bëhet gjithnjë e më i vështirë.
Si pasojë e abuzimit të qytetarëve duke bërë hedhjen e mbeturinave të ndryshme në rrjet, vjen deri tek bllokimi i kanalizimeve.
Të ilustruara me foto kemi rastin në Fshatin “Drenoc” Komuna e Rahovecit, ku ekipet e kësaj njësie intervenuan në pastrimin/zhbllokimin, në rrjetin e kanalizimit, ku fatkeqësisht është e dhimbshme se çfarë është nxjerrë nga puseta.

KUJDES, ndaj rrjetit të kanalizimit sepse problemet e shfaqura në rrjetin e kanalizimit reflektojnë në kualitetin e jetës dhe mirëqenies suaj.

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.