Bashkëndjejmë me ty Shqipëri!

KRU Gjakova ndjen dhembje dhe pikëllim për motrat dhe vëllezërit shqiptarë të dëmtuar nga tërmeti që goditi Shqipërinë.

Ne i bashkohemi pikëllimit dhe dhembjes njerëzore për ata që humbën jetën dhe të afërmit nga kjo katastrofë natyrore.

KRU Gjakova solidarizohet dhe bashkëndjen duke mbajtur sytë dhe zemrën tek ata që e përjetuan këtë fatkeqësi.

Comments for this post are closed.