Bashkangjitur gjeni dy faqe nga numri më i ri i revistës “Gjakovapress”, ku pasqyrohet puna e KRU “Gjakova”

Bashkangjitur gjeni dy faqe nga numri më i ri i revistës “Gjakovapress”, ku pasqyrohet puna e KRU “Gjakova” si dhe linkun e revistës online. Linku:https: https://bit.ly/3N08djN
   
Comments for this post are closed.