Bashkangjitur gjeni dy faqe nga numri më i ri i revistës Gjakovapress, ku pasqyrohet puna e KRU “Gjakova” si dhe linkun e revistës online

Bashkangjitur gjeni dy faqe nga numri më i ri i revistës Gjakovapress, ku pasqyrohet puna e KRU “Gjakova” si dhe linkun e revistës online.

Linku:
Comments for this post are closed.