Bashkangjitur gjeni dy faqe nga numri më i ri i revistës “Gjakovapress, ku pasqyrohet puna e KRU “Gjakova” .

Bashkangjitur gjeni dy faqe nga numri më i ri i revistës “Gjakovapress, ku pasqyrohet puna e KRU “Gjakova” si dhe linkun e revistës online.
Bekim Lajqi, Lirim F. Bicurri and 33 others
1 Comment
Like

Comment
Share
Comments for this post are closed.