Apel për konsumator

Apel për konsumator.
Njoftohen konsumatorët e KRU “Gjakova” se Ekipa e Kontrollës, janë në teren 24/7 në monitorim të gjendjes rreth keqpërdorimeve të ujit në të gjithë zonën tonë të shërbimit.
Apelojmë tek konsumatorët që të mos e keqpërdorin ujin e pijes, sepse do të gjobiten sipas Rregulloreve të KRU “Gjakova” sh.a.
Kemi hasur në disa raste të keqpërdorimit të ujit të pijes, kryesishtë në Rajonin e Hasit, Dushkajes dhe Reka e Mirë prandaj ju lusim që të keni kujdes, sepse nuk do të falim asnjë keqpërdorues.
Ju faleminderit për mirëkuptim.
KRU “Gjakova”sh.a.
29.06.2021.
Comments for this post are closed.