Apel me rëndësi!

Ju bej thirrje të gjith banorëve qe të ken kujdes nga hudhja e mbeturinave vend e pa vend.
Një dit me parë është bllokuar kanalizimi kryesor i lagjes Kelmend dhe si pasoj ju eshte kthyer uji mbrapsht neper podrumet e shtepive të disa banorëve.
Pas nje intervenimi nga Radoniqi sot eshte evitu problemi por siq shihet edhe në foto nje cop jo e vogel najlloni eshte gjetur dhe bllokuar në një nga pusetat kryesore të lagjes ( najlloni nuk ka kemb e as duar që të futet në puset)
Ju lus qe te keni kujdes dhe ta ruajm ambientin e ne ket rast kanalizimet nga mbeturinat.
Me respekt për ju kryetari i fshatit Binak Berisha.
02/12/2022
Kramovik.
Comments for this post are closed.