Ambasadori Zviceran në Kosovë z.Thomas Kolly vizitoi Impiantin e Ujërave të Ndotura

Ambasadori Zviceran në Kosovë z.Thomas Kolly vizitoi Impiantin e Ujërave të Ndotura.
Sot Ambasadori Zviceran në Kosovë z.Kolly sëbashku me përfaqësues nga Banka Gjermane për Zhvillim (KFW), vizituan Impiantin e Trajtimit të Ujërave të Ndotura, të cilët të mirëpritur nga Kryeshefi Ekzekutiv i KRU ”Gjakova” z.Ismet Ahmeti si dhe stafi menaxherial i kompanisë u njoftuan nga afër rreth zhvillimit të projektit të ITUN si dhe ecurisë së punimeve.
Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova” shprehu falënderimet për gjithë angazhimin dhe mbështetjen në shumë projekte të rëndësishme që Qeveria Zvicerane i ka dhënë kompanisë KRU “Gjakova”, të cilat projekte drejtëpërdrejtë kanë të bëjnë me mirëqënien qytetare siq është dhe Impianti i Ujërave të Ndotura.
Impianti i Trajtimit të Ujërave të Ndotura në Gjakovë, është bashkëfinancim nga Qeveria Zvicerane, Qeveria Gjermane si dhe Kuvendi Komunal-Gjakovë, vlera totale e këtij projekti është 16.8 milion euro.
KRU “Gjakova” SH.A.
06.10.2021.
Comments for this post are closed.