Paraqiten turbullira në furnizimin me ujë të pijes në zonën e Rekës së Keqe.

Paraqiten turbullira në furnizimin me ujë të pijes në zonën e Rekës së Keqe.
Pas monitorimit dhe mostrave të mara në teren në zonën e furnizimit Reka e Keqe, është konstatuar se turbullira e ujit në këtë zonë është paksa e ngritur si pasojë e reshjeve të vazhdueshme.
Turbullira në furnizim me ujë të pijes janë shfaqur në burimin e ujit të “Bjeshkës Babaj Bokës” dhe si pasojë jemi të detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë në këtë zonë deri në përmirësim të gjendjes.
KRU “Gjakova” SH.A.
19.01.2023.
Comments for this post are closed.