Njoftim

Njoftojmë konsumatorët e KRU “Gjakova” në fshatin Lubizhdë e Hasit, se për shkak të rehabilitimit të rezervuarit në këtë fshat dhe kyçjes së nyjeve kryesore pas ndërrimit të rrjetit sekondar, KRU “Gjakova” SH.A. është e detyruar ta ndërpresë furnizimin me ujë deri në finalizimin e punimeve nga sot: 15.11.2018 deri me datë: 18.11.2018.

Kërkojmë mirëkuptim nga banorët e fshatit Lubizhdë, pasiqë ky intervenim po bëhet për furnizimin më të mirë dhe më cilësor të qytetarëve me ujë.

Ky investim po bëhet nga KRU Gjakova dhe Komuna e Prizrenit.

Comments for this post are closed.