z. Graham Cleverly, viziton KRU Gjakovën

Sot në Kompani na nderoi me prezencën e tij z. Graham Cleverly – Expert i Cilësisë së Ujit.

Ai u takua me zyrtarë nga KRU Gjakova, Hidroregjioni Jugor dhe Hidrodrini.

Në takim u elaborua draft Raporti për Vlerësimin e Opcioneve për Monitorimin e Cilësisë së Ujit në Kosovë. /KRU Gjakova/

Comments for this post are closed.