Të nderuar konsumatorë

Ju njoftojmë që nga data 01 Nëntor 2018 në fshatrat Xërxe, Ratkoc, Gexhe, Malësi e Vogël, Vrajakë, Bratatinë, Rogovë, Muhadër, Pnish dhe Dejnë nuk do të ketë më arkëtime kesh tek inkasanti.

Konsumatorët e fshatrave të lartëcekura obligohen që faturat t’i paguajnë në pika të shitjes.

KRU “Gjakova” falenderon konsumatorët për mirëkuptim.

Comments for this post are closed.