Takim për progresin e projekteve

Projekt menaxherja Elke Dullenkopf dhe Uwe Arras inxhinier nga KFW mbajtën takim me zyrtarë nga KRU Gjakova.

Qëllimi i takimit ishte progresi i projekteve.

Comments for this post are closed.