Sot u realizua monitorimi i implementimit të projekteve

Sot u realizua monitorimi i implementimit të projekteve të cilat po realizohen nga Operatoret Ekonomik dhe po monitorohen nga Inxhinierët e Kompanisë KRU Gjakova.

U monitoruan projektet:
• Ndërrimi i kolektorëve kryesor në Komunën e Gjakovës;
• Nërrimi i pompave dhe instalimi i gypit shtytës në Bregdri;
• Punimi i rezervuarit dhe stacionit të pompave në Palluzhë dhe
• Instalimi i rrjetit sekondar të ujit të pijes në fshatin Lubizhdë e Hasit.

Të gjitha këto investime do të ndikojnë në rritjen e kapacitetit të furnizimit me ujë dhe cilësinë e ujit për të mirën e konsumatorëve, por gjithashtu do të ndikon edhe në uljen e % së humbjeve në Kompani.

Comments for this post are closed.