Së shpejti me 35 mijë konsumatorë të rinj

Kryeshefi ekzekutiv i Kompanisë ”Radoniqi” Ismet Ahmeti, ka thënë se sivjet pritet që impianti i ujërave të zeza të fillojë punimet në ndërtimin e fabrikës për trajtimin këtyre problemeve.

Ai ka thënë se tani shkalla e inkasimit është 95%, teksa shtoi se shumë shpejt do të ketë edhe 35 mijë konsumatorë të rinj, njofton Klan Kosova.

Ahmeti ka thënë po ashtu se kanë ndërruar rrjete të ujësjellësit qe 5 vjet dhe kanë bërë investime në objekte të reja.

Keto deklarime u dhanë gjatë takimit që ministri i MMPH Ferat Shala pati me menaxhmentin e kompanisë së ujësjellësit rajonal “Radoniqi” Ismet Ahmeti në ambientet e brendshme të kësaj kompanie në Gjakovë, njofton Klan Kosova.

Comments for this post are closed.