Pensionohet punëtori Feim Mullaabazi

Feimi si punëtorë i KRU Gjakova njësia Rahovec ka dhënë kontribut të jashtëzakonshem për kompanin.

Gjatë kësaj ceremonie solide e cila ishte organizuar për të nga stafi i KRU Gjakova, u shpreh shumë falenderues për këto vite të bukura që kontriboj për kompanin dhe qytetarët.

Ne edhe një herë duam ta falenderojmë dhe urojmë Feimin për punën profesionale. Jetofsh gjatë dhe shpresojmë të kemi sa më shumë punëtorë të zellshëm si ju!

Comments for this post are closed.