Njoftim nga KRU Gjakova

Njoftim,

KRU Gjakova njofton Konsumatorët që banojnë në rrugët "Washington", "Mic Sokoli" dhe "Lidhja e Prizrenit", se kohë pas kohe do të kenë ndërprerje të vogla të furnizimit me ujë, për shkak të ndërrimit të gypave të kanalizimit.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

Comments for this post are closed.