Njoftim

Sot me datë 1 Shkurt 2019 në ora 10:00 përfaqësuesit e fshatrave të Rekës së Mirë (Hereq, Dujak, Dobrixhe, Planqor dhe Osek) ishin të ftuar në Kompanin Rajonale të Ujësjellsit “KRU Gjakova” që ti njoftojmë se projekti për furnizim me ujë të pijes ka përfunduar dhe se kompania është e gatshme që menjeherë këto fshatra ti furnizoj me ujë.

Gjithashtu edhe në ora 14:00 kishim takim tjetër me përfaqësuesit e fshatrave (Kralan, Shqiponjë, Gergoc, Zhabel, Bardhaniq), ku i njoftuam se mund të kyçen në rrjetin e ujit në menyrë individuale që nga dita e Hënë me kushte që i ka përcaktu Kompania “KRU Gjakova”.

Comments for this post are closed.