Njoftim

Njoftojmë konsumatorët që si rezultat i punimeve në rrjetin e kanalizimit në rrugën "Nënë Tereza", ka ndodhur një defekt në gypin Ø 150.

Për një periudhë të shkurtër kohore do të mbeten pa ujë rrugët "Musa Zajmi" dhe Mretëresha Teutë".

Kompania ka ndërmarrur të gjitha masat që sa me shpejtë ta eleminojë këtë defekt dhe ta rikthejë furnizimin me ujë.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Comments for this post are closed.