Njoftim

KRU Gjakova është përfituese e projektit për zvogëlimin e humbjeve të ujit i cili projekt financohet nga Qeveria Zviceriane.

Ky projekt do të implementohet në Fshatin Rogovë dhe fshatrat e zonës së Becit. Për momentin punimet kanë filluar të ekzekutohen në fshatin Rugovë.

Me këtë projekt duhet të ndërrohen ujëmëtësat e konsumatorëve dhe valvulat para dhe prapa ujëmatësit.

Gjithashtu janë paraparë ekzekeutimi i pusetave kryesore dhe montimi i ujëmatësave kryesor digjital. Pasi që duhet të ndërrohen edhe valvulat, uji do të ndalet prej orës 9:00 të mëngjesit deri në ora 16:00 në zonën ku punohet.

Punimet do të kryhen në tri zona (zona 1, 2 dhe 4). Nga sot me datë 05/03/2019 punimet fillojnë në zonën nr. 1 (familjet Gërbiqi, Shala ejt) dhe pritet të përfundojnë për katër ditë. Pastaj do të vazhdojnë edhe në zonën nr. 2 dhe në zonën nr. 4. Zona nr. 2 janë familjet e minoritetit Romë dhe në zonën nr. 4 janë familjet (Berisha, Kryeziu, Hoti etj).

Faleminderit për mirëkuptim.

Comments for this post are closed.