Njoftim

Sot me datë: 04/03/2019

Ekipet e mirëmbajtjes së KRU Gjakova kanë rregulluar defektet në Rr. Migjeni në Gjakovë dhe në Shkollën Fillore në Lipovec dhe në Fshatin Pnish.

Ekipet tona nuk ndalen së punuari, duke qenë sa më afër konsumatorëve dhe për të ju ofruar shërbime sa më cilësore.

Më poshtë gjeni fotot gjatë rregullimit të defekteve.

Comments for this post are closed.