Kryeministri, Gjakova lider në betejën për ujë

Gjakova është kthyer në lider në betejën për ujë. Kënaqësi e veçantë të marr pjesë në përurimin e Impiantit të ujit të pijes, në stacionin e filtrimit te Liqeni i Radoniqit, që zgjidh këtë problem ekzistencial për mijëra banorë të zonës.

Për Kosovën, investim i drejtpërdrejt dhe strategjik për rritjen e performancës në të gjitha segmentet e ekonomisë janë ujëmbledhësit.

Nga përmbyllja e infrastrukturës rrugore dhe fabrikat e ujit të pijes, së shpejti do të kalojmë në projektet për trajtimin e ujërave të zeza dhe shtretërve të lumenjve. Në këtë drejtim, përkrahja e shteteve mike ka qenë dhe mbetet e domosdoshme.

Me mbështetjen e tyre dhe të Qeverisë, komunat tona po realizojnë projekte madhore, duke ngritur cilësinë e jetës së qytetarëve.

Comments for this post are closed.