KRU Gjakova po merr pjesë në Konferencën

KRU Gjakova po merr pjesë në Konferencën dhe Ekspozitën e gjashtë të përbashkët ballkanike e cila po mbahet në Tiranë.

Tema e këtij viti është “Uji dhe Natyra”.

Janë 30 pjesëmarrës nga KRU Gjakova në krye me Kryeshefin Ekzekutiv z.Ismet Ahmeti.

Comments for this post are closed.